pop-up bistro

zomerterras

Hoera, we mogen weer open! Het zal u wellicht niet ontgaan zijn, de overheid heeft beslist dat de horeca mag heropenen. Echter is het enkel toegelaten om het terras te openen, onder strikte voorwaarden. Daarom hebben we gezien de huidige weersomstandigheden beslist om nog héél even te wachten en het zomerterras van onze pop-up bistro te openen vanaf vrijdag 4 juni ’21 (om 17u).

zondagstaverne

Op zondag maken we van onze grote zaal een taverne waar u in een aangename sfeer gezellig kan tafelen, ook met grotere groepen. Ontdek hierna alvast onze wekelijkse menu's...

feestzalen De Vlaschaard

Met drie prachtige feestzalen en een topteam van gepassioneerde koks en enthousiaste obers die met een glimlach serveren, heeft feestzalen De Vlaschaard alles in huis om jouw feest onvergetelijk te maken.

een geschikte zaal voor ieder evenement

In de ‘grote zaal’ organiseren we diners tot 250 personen en recepties tot 350 personen, ideaal voor huwelijken en bedrijfsfeesten.

De ‘kleine zaal’ daarentegen is goed voor een diner tot 50 personen en recepties tot 80 personen. het intieme kader van de kleine zaal leent zich uitstekend voor familiefeesten.

Mooi weer? Dan gooien we de ramen open en ontvangen we je gezelschap graag in onze tuin.