
vlaschaard culinair
Een gezellige avond uit eten met jouw bubbel, volledig corona-proof.
Iedereen zit veilig in zijn eigen bubbel (max. 10 personen), wij zorgen voor de nodige veiligheidsmaatregelen.
vrijdag 23 oktober '20
wildseizoen van start
gin-tonic met twist van limoen, cardemon en zoethout
& herfst amuse van paté
carpaccio van eend met mousse van ganzenlever
hertenkalf met grand veneursaus, wintergarnituur en amandelkroketten
sabayon met roomijs en rode vruchten
inclusief aangepaste wijnen, drank & nespresso -en thee
prijs: 65.00 euro per persoon
aanvang: 19u00 – einde 00u30
vrijdag 27 november '20
candle light dinner
kirr royale
& amuse van de chef
duet van zalm en zeewolf in een witte wijnsaus
varkenskroontje van melkbig met mosterdsaus, wintergroentjes en huisgemaakte kroketten
moelleux van chocolade met roomijs en frambozen
inclusief aangepaste wijnen, drank & nespresso -en thee
prijs: 65.00 euro per persoon
aanvang: 19u00 – einde 00u30