vlaschaard culinair

Een gezellige avond uit eten met jouw bubbel, volledig corona-proof.
Iedereen zit veilig in zijn eigen bubbel (max. 10 personen), wij zorgen voor de nodige veiligheidsmaatregelen.

vrijdag 23 oktober '20

wildseizoen van start

gin-tonic met twist van limoen, cardemon en zoethout
& herfst amuse van paté

carpaccio van eend met mousse van ganzenlever

hertenkalf met grand veneursaus, wintergarnituur en amandelkroketten

sabayon met roomijs en rode vruchten

inclusief aangepaste wijnen, drank & nespresso -en thee

prijs: 65.00 euro per persoon
aanvang: 19u00 – einde 00u30

vrijdag 27 november '20

candle light dinner

kirr royale
& amuse van de chef

duet van zalm en zeewolf in een witte wijnsaus

varkenskroontje van melkbig met mosterdsaus, wintergroentjes en huisgemaakte kroketten

moelleux van chocolade met roomijs en frambozen

inclusief aangepaste wijnen, drank & nespresso -en thee

prijs: 65.00 euro per persoon
aanvang: 19u00 – einde 00u30