ZONDAGSMENU'S

onze pop-up bistro is open van 12u tot 22u30, de keuken sluit zondag om 21u
prijs volwassenen: 29,80 euro – kinderen: 14,90 euro (reservatie mogelijk)

ontvang onze zondagsmenu’s in uw mailbox

27 september '20

salade caprese
mosselen met frieten
dame blanche

4 oktober '20

gegratineerde visschelp
aspergesoep
kalfsblanquette met slaatje & puree
ijsje op z’n Afrikaans

11 oktober '20

quiche lorraine
courgettesoep
varkensgebraad met champignonroom,
groenten & kroketten
chocolademousse

18 oktober '20

kaaskroketten
bouillon met fijne groentjes
kalkoen met provencaalse saus, groenten & denappels
flensje mikado met vanille-ijs

25 oktober '20

scampi spiesje
andalouische roomsoep
kippen suprême met champignonroom, slaatje & aardappelnootjes
rijstpap met vers fruit

1 november '20

Allerheiligen menu
garnaalkroketten in een kreeftensaus
andalousische roomsoep
parelhoen met café de Paris saus,
wintergroentjes en kroketten

zwaantje met ijs en krieken

volw.: 32.00 euro – kids: 16.00 euro

8 november '20

bladerdeegkoekje met spinazie en zalm
preisoep
gemarineerd rosbief met groenten en denappels
tiramisu met speculaas

15 november '20

carpaccio van rund met parmezaan
aspergeroomsoep
crispy kabeljauw met mousselinesaus en preipuree
dame blanche

22 november '20

krokantje van vol-au-vent
courgetteroomsoep
varkensgebraad met champignonroom,
groeten en kroketten
bavarois van rode vruchten

29 november '20

visvidee met garnalen
kervelsoep
cordon bleu met groenten en
aardappelnootjes
appelgebak met vanille-ijs

6 december '20

Sinterklaas heeft z’n reisplannen moeten wijzigen! De hulppieten zullen voor alle kids leuke cadeautjes voorzien.

kaaskroketten
tomatenroomsoep met balletjes
kippen sûpreme in een currysausje, groenten & kroketten
chocolademousse

13 december '20

tagliatelle met zalm
erwtensoep met spekreepjes
stoverij met fris slaatje en frieten
rijstpap met vers fruit

20 december '20

tomaat gevuld met krab & garnalen
kippensoep
prins orloffgebraad met groenten en kroketten
brusselse wafel met slagroom

27 december '20

paté van de chef
spinaziesoep
steak met pepersaus, slaatje & frieten
moelleux van chocolade met ijs