ZONDAGSMENU'S

Onze zondagstaverne is open van 12u tot 20u, de keuken sluit om 19u.
prijs volwassenen: 25,40 euro – kinderen: 12,50 euro (reservatie mogelijk)

ontvang onze zondagsmenu’s in uw mailbox

23 september '18

slaatje caprese
mosselen met frietjes
watermeloen met ijs

30 september '18

noordzeebootje
kervelsoep
steak met pepersaus, sla & frietjes
tiramisu met speculaas

7 oktober '18

slaatje met krab
knolseldersoep
kippensûpreme met paprikasausje en denappels
bavarois van rode vruchten

14 oktober '18

kippenkorfje
tomatensoep met balletjes
varkensgebraad met champignons & kroketten
dame blanche

21 oktober '18

tomaat gevuld met krab en garnalen
kempisch soepketeltje
gepaneerde pladijs met tartaar & puree
saffraanrijst

28 oktober '18

scampi spies
andalousische roomsoep
vlaamse stoverij met frietjes
flensje met ijs & chocolade

4 november '18


brunch – 10u tot 15u
ontvangst met een glaasje bubbels
luxe ontbijt -en lunchbuffet
uitgebreide dessertentafel
warme dranken & fruitsappen inbegrepen
volw. € 37.60 – kind €18.80

11 november '18

kipcocktail
andalousische roomsoep
prins orloffgebraad met groenten & kroketten
moelleux van chocolade met ijs

18 november '18

quiche lorraine
pompoensoep
rosbief met tuinboontjes & kroketten
saffraanrijst

25 november '18


brunch – 10u tot 15u
ontvangst met een glaasje bubbels
luxe ontbijt -en lunchbuffet
uitgebreide dessertentafel
warme dranken & fruitsappen inbegrepen
volw. € 37.60 – kind €18.80

2 december '18

Sint komt om 14u !

kaaskroketten
tomatenroomsoep met balletjes
kippenfilet met champignonsaus & kroketten
chocomousse

9 december '18

kippenkorfje
broccolisoep
kabeljauw op vel gebakken met puree
stracciatella ijs

16 december '18

visslaatje
kippensoep
kalkoen met fruit & kroketten
bavarois van rode vruchten

23 december '18

vitello tonnato
spinaziesoep
kippensuprême met paprikasausje & aardappelnootjes
tiramisu met speculaas

30 december '18 (enkel middag)

noordzeebootje
waterkersroomsoep
steak met pepersaus, sla & frietjes
zwaantje met ijs & krieken

Onze menu’s voor de eindejaarsfeesten liggen voor u klaar op 22 oktober, inschrijven kan vanaf 29 oktober om 10u.