ZONDAGSMENU'S

Onze zondagstaverne is open van 12u tot 20u, de keuken sluit om 19u.
prijs volwassenen: 25,40 euro – kinderen: 12,50 euro (reservatie mogelijk)
vanaf november nieuwe prijzen! volw.: 27,60 euro – kids: 13,80 euro

ontvang onze zondagsmenu’s in uw mailbox

6 oktober ‘19

scampi spiesje
bouillon met fijne groentjes
kalfsblanquette, slaatje & puree
bavarois van ananas en mango

13 oktober ‘19

kippenkorfje
aspergesoep
steak met pepersaus, slaatje & frieten
chocolade-ijs met kokosschilfers

20 oktober ‘19

ardeense ham met meloen
agnes sorelsoep
kalkoen met fruit & denappels
moelleux van chocolade met ijs

27 oktober ‘19

noordzeebootje
andalousische roomsoep
kippen suprême met champignonroom, groenten & aardappelnootjes
rijstpap met fruit

1 november ‘19 - brunch

ontvangst met een glaasje bubbels
luxe ontbijt -en lunchbuffet
uitgebreide dessertentafel
warme dranken & fruitsappen incl.
volw. €39.80 – kind €19.90
(van 10u en 15u)

3 november ‘19

garnaalkroketten
kippensoep
varkensgebraad met boschampignons,
tuinboontjes & kroketten
flensje mikado

10 november ‘19

quiche lorraine
pompoensoep
gepaneerde pladijs met verse tartaar &
peterseliepuree
poire belle hélène

17 november ‘19

tagliatelle met zalm
waterkersroomsoep
stoverij met slaatje, frieten & mayonaise
tiramisu met speculaas

24 november - brunch

ontvangst met een glaasje bubbels
luxe ontbijt -en lunchbuffet
uitgebreide dessertentafel
warme dranken & fruitsappen incl.
volw. €39.80 – kind €19.90
(van 10u tot 15u)

1 december '19

Sint komt langs om 14u
kaaskroketten
tomatenroomsoep met balletjes
kippen sûpreme met champignonsaus & kroketten
chocolademousse

8 december ‘19

slaatje van krab
spinaziesoep
wienerschnitzel met groentjes & denappels
appelgebak met vanille-ijs

15 december ‘19

vitello tonato
broccolisoep
gemarineerde rosbief met groentjes & kroketten
bavarois van rode vruchten

22 december ‘19

loempia op witloofslaatje
courgetteroomsoep
cordon bleu met groentjes & aardappelnootjes
zwaantje met ijs & krieken

29 december (enkel middag)

paté van de chef
aspergeroomsoep
steak met pepersaus, slaatje & frieten
moelleux van chocolade met ijs