ZONDAGSMENU'S

Onze zondagstaverne is open van 12u tot 20u, de keuken sluit om 19u.
prijs volwassenen: 25,40 euro – kinderen: 12,50 euro (reservatie mogelijk)

ontvang onze zondagsmenu’s in uw mailbox

2 december '18


Sint komt om 14u !
kaaskroketten
tomatenroomsoep met balletjes
kippenfilet met champignonsaus & kroketten
chocomousse

9 december '18

kippenkorfje
broccolisoep
kabeljauw op vel gebakken met puree
stracciatella ijs

16 december '18

visslaatje
kippensoep
kalkoen met fruit & kroketten
bavarois van rode vruchten

23 december '18

vitello tonnato
spinaziesoep
kippensuprême met paprikasausje & aardappelnootjes
tiramisu met speculaas

30 december '18

noordzeebootje
waterkersroomsoep
steak met pepersaus, sla & frietjes
zwaantje met ijs & krieken

6 januari '19

kippenkorfje
tomatenroomsoep
kalkoengebraad met champignonsaus & kroketten
ijs met warme krieken

13 januari '19

tomaat gevuld met krab & garnalen
witloofsoep
cordon bleu met wintergroentjes & aardappelnootjes
bavarois van mango en passievruchten

20 januari '19

visslaatje
andalousische roomsoep
gemarineerd rosbief met groentjes & kroketten
ijs met sabayon

27 januari '19

ravioli met boschampignons & truffelolie
kippensoep
gepaneerde pladijs met tartaar & puree
saffraanrijst

3 februari '19

scampi spiesje
erwtensoep met spekreepjes
wienerschnitzel met groenten & denappels
chocomousse

10 februari '19


valentijnsbrunch – 10u tot 15u
ontvangst met een glaasje bubbels
luxe ontbijt -en lunchbuffet
uitgebreide dessertentafel
warme dranken & fruitsappen inbegrepen
volw. € 37.60 – kind €18.80

17 februari '19


valentijnsbrunch – 10u tot 15u
ontvangst met een glaasje bubbels
luxe ontbijt -en lunchbuffet
uitgebreide dessertentafel
warme dranken & fruitsappen inbegrepen
volw. € 37.60 – kind €18.80

24 februari '19

carpaccio van rund met parmezaan
agnes sorelsoep
zalm op een bedje van spinazie met mousseline en puree
flensje met ijs & chocolade

3 maart '19

jaarlijks verlof

10 maart '19

slaatje caprese
aspergesoep
steak met pepersaus, sla & frietjes
tiramisu met speculaas

17 maart '19

kaaskroketten
wortelsoep
rundertong in madeira saus en puree
dame blanche

24 maart '19

vitello tonnato
tomatenroomsoep
rosbief met tuinboontjes & kroketten
warme appeltaart met ijs

31 maart '19

slaatje met krab
waterkersroomsoep
prins orloffgebraad met groenten & denappels
bavarois van rode vruchten

7 april '19

quiche lorraine
kervelsoep
kabeljauw op vel gebakken met puree van spinazie
poire belle hélène

14 april '19

zalm met vincentsaus
ossenstaartsoep
kippen suprême met champignonroom, groentjes en kroketten
zwaantje met ijs & krieken

21 april '19


paasbrunch – 10u tot 15u
ontvangst met een glaasje bubbels
luxe ontbijt -en lunchbuffet
uitgebreide dessertentafel
warme dranken & fruitsappen inbegrepen
volw. € 37.60 – kind €18.80

28 april '19

zeevruchtencocktail
bouillon met fijne groentjes
konijn op z’n vlaams met puree van savooikool
moelleux van chocolade met ijs

Onze menu’s voor de eindejaarsfeesten kan u terugvinden in het aparte tabblad feestdagen, inschrijven kan vanaf 29 oktober om 10u.