ZONDAGSMENU'S

Onze zondagstaverne is open van 12u tot 20u, de keuken sluit om 19u.
prijs volwassenen: 24,50 euro – kinderen: 12,00 euro (reservatie mogelijk)

7 januari '18

kippenkorfje
tomatenroomsoep
rosbief met boontjes & kroketten
zwaantje met ijs en warme krieken

14 januari '18

gevulde paprika
erwtensoep met spekreepjes
cordon blue & aardappelnootjes
tiramisu

21 januari '18

mini loempia met curry
Andalousische roomsoep
kalkoen met fruit & kroketten
dame blanche

28 januari '18

raviolibordje
witloofsoepje
kabeljauw in witte wijnsaus & puree
chocomousse

4 februari '18

slaatje met krab
kippensoepje
wienerschnitzel & denappels
warme appeltaart met ijs

11 & 18 februari '18

jaarlijks verlof

25 februari '18

WINTERBRUNCH
aanvang: 10u

ontvangst met glaasje bubbels
luxe ontbijt -en lunchbuffet
dessertenfestijn
volw.: 36,90 euro –  kinderen: 18,50 euro

4 maart '18

flensje met garnaalvulling
soep van tomaten & pompoen
kippenfilet met champignonsaus & kroketten
moelleux van chocolade met ijs

11 maart '18

noordzeebootje
tomatensoep met balletjes
rosbief met tuinboontjes en kroketten
bavarois van aardbeien

18 maart '18

kaaskroketjes
kervelsoep
ribbekes met zoetzure saus & frieten
rijstpap

25 maart '18

kippenkorfje
wortelsoep
kabeljauw op vel gebakken met prei & puree
ijs met warme krieken

1 april '18

PAASBRUNCH
aanvang: 10u

ontvangst met glaasje bubbels
luxe ontbijt -en lunchbuffet
dessertenfestijn
volw.: 36,90 euro –  kinderen: 18,50 euro

8 april '18

tomaat met garnaal & krab
kippensoep
prins orloffgebraad met kroketten
chocoladetaartje met bosvruchten

15 april '18

quiche Lorraine
groentesoep
kalkoen met fruit & denappels
speculoostiramisu

22 april '18

mini loempia met curry
lentesoep
varkenslapje met groenten & kroketten
dame blanche

Op zondag 29 april ’18 is er geen zondagstaverne omwille van een privé evenement in de grote zaal.