ZONDAGSMENU'S

Onze zondagstaverne is open van 12u tot 20u, de keuken sluit om 19u.
prijs volwassenen: 24,50 euro – kinderen: 12,00 euro (reservatie mogelijk)

1 april '18 - VOLZET

PAASBRUNCH
aanvang: 10u

ontvangst met glaasje bubbels
luxe ontbijt -en lunchbuffet
dessertenfestijn
volw.: 36,90 euro –  kinderen: 18,50 euro

8 april '18

tomaat met garnaal & krab
kippensoep
prins orloffgebraad met kroketten
chocoladetaartje met bosvruchten

15 april '18

quiche Lorraine
groentesoep
kalkoen met fruit & denappels
speculoostiramisu

22 april '18

mini loempia met curry
lentesoep
varkenslapje met groenten & kroketten
dame blanche

29 april '18

garnaalkroketten
groentebouillon
steak met peperroomsaus, frietjes & sla
ijs met advocaat

6 mei '18

kaaskroketten
komkommersoep
kippensuprême met paprikasausje & frieten
dame blanche

13 mei '18

slaatje met krab
noedelsoep met kip
kabeljauw in mosterdsaus & peterselieaardappelen
rijstpap

20 mei '18

spiesje van scampi
aspergesoep
rosbief met groentjes & kroketten
moelleux van chocolade met ijs

27 mei '18

kipcocktail
tomatenroomsoep
kalfsblanquette met champignons & puree
perenpannetje

3 juni '18

tomaat-garnaal
waterkersroomsoep
kalkoen met fruit & kroketten
chocomousse

10 juni '18

tagliatelle met zalm
kippensoep
stoverij met sla & frietjes
fruitsaté met ijs

17 juni '18

kippenkorfje
slasoep
gepaneerde pladijs met verse tartaar & puree
tiramisu met speculaas

24 juni '18

Ardeense ham & meloen
tomatenroomsoep
prins orloffgebraad met kroketten
bavarois van rode vruchten