dj's

Uiteraard mag muziek tijdens uw evenement niet ontbreken. Wij verzorgen alvast uw achtergrondmuziek, voor een discobar tijdens een dansfeest heeft u vrij de keuze. Hierna alvast enkele DJ’s die wij u kunnen aanraden: Frank Helsen (0475 90 61 95) – Bart Vets (0471 45 82 78) – Geert Biesemans (0477 20 02 38) – Jef Van Den Brande (0495 27 36 88) – Jan Van Den Bergh (0477 46 60 44)

HONEYMOON

Eerst komt liefde. Dan komt het huwelijk. Daarna komt de ultieme huwelijksreis. En als u een huwelijksreis zo perfect wilt als uw bruiloft, is er maar één plaats om te zoeken: travel designer Stijn Meulders. Hij bedenkt voor u de meest romantische, ontspannen en OMG-waardige huwelijksreizen, dus alles wat je hoeft te doen is genieten van die gelukzaligheid voor pasgetrouwden. PS: Vergeet niet om de vlaschaard te vermelden wanneer je boekt!

PHOTOGRAPHY

Uw evenement perfect in beeld? We kunnen Stijn Van Dessel Photography alvast aanraden! Hij zorgt voor persoonlijke beelden en een ongemaakte sfeer. ​Typisch geposeerde portretten laat hij links liggen, hij gaat voor een ongedwongen en spontane reportage van jullie speciale dag! Stijn loopt meestal ergens rond op de achtergrond zodanig dat jullie het gevoel hebben dat hij er niet is. Dit gaat gaat ervoor zorgen dat de mooiste emoties en de leukste momenten op een spontane manier vastgelegd worden.