onze bistro op zondag is open van 12u tot 21u (reservatie mogelijk)
4 gangen: volw.: 39,90 euro - kids: 20,00 euro
3 gangen: volw.: 31,90 euro - kids: 16,00 euro (zonder voorgerecht)
-
21 december ‘25
ravioli met boschampignons
agnes sorelsoep
varkensgebraad met champignonroom, groenten & kroketten
tiramisu met speculaas -
28 december ‘25 (alleen middag)
mini loempia
waterkersroomsoep
steak met pepersaus, slaatje & frieten
saffraanrijst -
4 januari ‘26
garnaalkroketten
andalousische roomsoep
gemarineerde rosbief met groenten & aardappelnootjes
mokka ijs met karamel -
11 januari ’26
carpaccio van rund met parmezaan
knolseldersoep met spekjes & bieslook
zalm met mousseline en puree van prei
warme appeltaart met ijs -
18 januari ‘26
bladerdeegkoekje met zalm
witloofsoep
suprême van kip met champignonroom, groenten & aardappelnootjes
fabiolaschotel -
25 januari ‘26
zeevruchtencocktail
bouillon met fijne groentjes
varkensgebraad met groenten & kroketten
moelleux van speculoos en ijs -
1 februari ’26
koninginnepasteitje
tomatensoep
kalkoen met provencaalse saus, groenten & kroketten
ijs met warme chocolade -
8 februari ’26 - brunch
ontvangst met glaasje bubbels
luxe ontbijt -en lunchbuffet
uitgebreide dessertentafel
inclusief warme dranken & fruitsappenvolw. €56.90 - kids €28.50
-
15 februari ‘26 - 22 februari ‘26
jaarlijkse vakantie
-
1 maart ‘26
krokantje van goulash
agnes sorelsoep
prins orloffgebraad met groenten & denappels
tompoes met ijs van chocolade
BRUNCH
zondag 8 februari ’26 (10u tot 15u)
ontvangst met glaasje bubbels
luxe ontbijt- en lunchbuffet
uitgebreide dessertentafel
inclusief warme dranken & fruitsappen
prijs: volwassenen 56.90 euro - kids 28.50 euro