onze bistro op zondag is open van 12u tot 21u (reservatie mogelijk)
4 gangen: volw.: 39,90 euro - kids: 20,00 euro
3 gangen: volw.: 31,90 euro - kids: 16,00 euro (zonder voorgerecht)

BRUNCH

zondag 2 november ’25 (10u tot 15u)

ontvangst met glaasje bubbels
luxe ontbijt- en lunchbuffet
uitgebreide dessertentafel
inclusief warme dranken & fruitsappen

prijs: volwassenen 56.90 euro - kids 28.50 euro

  • 9 november ’25

    garnaalcocktail
    pompoensoep
    varkenshaasje met champignonroom, groenten & kroketten
    moelleux van chocolade en ijs

  • 16 november ‘25

    koninginnepasteitje
    andalousische roomsoep
    prins orloffgebraad met groenten & denappels
    warme appeltaart met ijs

  • 23 november ‘25

    zeevruchtencocktail
    tomaat-pompoensoep
    rosbief met vleessaus, groenten & kroketten
    flensje mikado

  • 30 november ’25 - de sint komt langs 🍫🍊

    kaaskroketten
    heldere bouillon met fijne groenten
    sûpreme van kip met currysaus, groenten & kroketten
    chocolademousse

  • 7 december ‘25

    carpaccio van rund met parmezaan
    erwtensoep met korstjes
    cordon bleu met groenten & kroketten
    bavarois van rode vruchten

  • 14 december ‘25

    crispy kabeljauw
    tomatensoep
    kalkoen met jagersaus, groenten & aardappelnootjes
    ijs met warme chocolade

  • 21 december ‘25

    ravioli met boschampignons
    agnes sorelsoep
    varkensgebraad met champignonroom, groenten & kroketten
    tiramisu met speculaas

  • 28 december ‘25 (alleen middag)

    mini loempia
    waterkersroomsoep
    steak met pepersaus, slaatje & frieten
    saffraanrijst

  • 4 januari ‘26

    garnaalkroketten
    andalousische roomsoep
    gemarineerde rosbief met groenten & aardappelnootjes
    mokka ijs met karamel

  • 11 januari ’26

    carpaccio van rund met parmezaan
    knolseldersoep met spekjes & bieslook
    zalm met mousseline en puree van prei
    warme appeltaart met ijs

  • 18 januari ‘26

    bladerdeegkoekje met zalm
    witloofsoep
    suprême van kip met champignonroom, groenten & aardappelnootjes
    fabiolaschotel

  • 25 januari ‘26

    zeevruchtencocktail
    bouillon met fijne groentjes
    varkensgebraad met groenten & kroketten
    moelleux van speculoos en ijs

  • 1 februari ’26

    koninginnepasteitje
    tomatensoep
    kalkoen met provencaalse saus, groenten & kroketten
    ijs met warme chocolade

  • 8 februari ’26 - brunch

    ontvangst met glaasje bubbels
    luxe ontbijt -en lunchbuffet
    uitgebreide dessertentafel
    inclusief warme dranken & fruitsappen

    volw. €56.90 - kids €28.50

  • 15 februari ‘26 - 22 februari ‘26

    jaarlijkse vakantie